1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. TPAO ve Amity Oil Trakya`da doğalgaz keşfetti

TPAO ve Amity Oil Trakya`da doğalgaz keşfetti

Enerji Günlüğü - TPAO ve Amity Oil Tekirdağ ve Kırklareli'de doğalgaz keşfederek arama ruhsat süresi uzatım talebinde bulundular.Enerji ve Tabii Kaynaklar...

TPAO ve Amity Oil Trakya`da doğalgaz keşfetti

Enerji Günlüğü - TPAO ve Amity Oil Tekirdağ ve Kırklareli'de doğalgaz keşfederek arama ruhsat süresi uzatım talebinde bulundular.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Türkiye Petrolleri A.O. ile Amity Oil International Pty. Ltd. Şti.’nin Tekirdağ ve Kırklareli'de müştereken sahip bulundukları AR/TPO-AOI/4288 hak sıra numaralı 48 276 Hektarlık ruhsatlı sahada doğalgaz keşfi yapmaları üzerinde petrol arama ruhsatının süresinin 01.08.2015 tarihinden itibaren 6491 sayılı Türk Petrol Kanunu’nun 6/8’inci maddesi gereğince 2 yıl süreyle uzatılmasını için müracaatta bulundular.

Başvuruyu değerlendirerek uygun bulan Bakanlık, arayıcıların arama çalışmalarını tamamlamasına imkan vermek maksadıyla, sahip bulundukları AR/TPO-AOI/4288 hak sıra numaralı petrol arama ruhsat sahasında ruhsatın süresinin 01.08.2015 tarihinden itibaren 01.08.2017 tarihine kadar iki yıl süre ile uzatılmasına karar verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler