1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO YAP ve YÜP pompaları bakım hizmeti alacak

TPAO YAP ve YÜP pompaları bakım hizmeti alacak

TPAO, Batman’da YAP ve YÜP pompalarının bakım ve onarım işleri ile su pompaj istasyonlarının işletmesi için hizmet satın alacak. 

TPAO YAP ve YÜP pompaları bakım hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TPAO, Batman’da YAP ve YÜP pompalarının bakım ve onarım işleri ile su pompaj istasyonlarının işletmesi için hizmet satın alacak. 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Batman Bölge Müdürlüğü 41 eleman, 7 adet 4x4 pikap, bir adet 4x2 pikap, bir adet transit kamyonet, 7 adet kaynak makinesi ve 7 adet jeneratör çalıştırılarak; YAP ve YÜP pompalarının montaj, demontaj, bakım, onarım işleri ile su pompaj istasyonlarının işletilmesi işlerini, 24 ay boyunca yaptırmak için açık usulde ihale yapacak. 

İhale, 07 Haziran 2022 günü saat 14.30’da, TPAO Genel Müdürlüğü, Toplantı Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, K: 6, 06530, Çankaya, Ankara adresinde yapılacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecekler ancak iş ortaklıkları kabul edilecek. 

İhale evrakı TPAO’ya ait web sitesinden indirilebilecek. İsteklilerin ihale şartnamesi bedeli olarak TPAO’nun banka hesabına 500 TL yatırmaları gerekiyor. 

Tekliflerin en geç ihale günü ihale saatine kadar TPAO Genel Müdürlüğü, Toplantı Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, K: 6, 06530, Çankaya, Ankara adresine elden teslim edilmesi veya belirtilen saatte ulaşmış olacak şekilde iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İstekli firmaların, teklif bedelinin %3’ü kadar geçici teminat vermesi gerekecek.

Önceki ve Sonraki Haberler