1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO yerli Ar-Ge’ye dayalı taşıma hattı borusu ürettirecek

TPAO yerli Ar-Ge’ye dayalı taşıma hattı borusu ürettirecek

TPAO, yerli malı taşıma hattı borusu ürettirmek için ihale yapacak.

TPAO yerli Ar-Ge’ye dayalı taşıma hattı borusu ürettirecek

Enerji Günlüğü - TPAO, yerli malı taşıma hattı borusu ürettirmek için ihale yapacak.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), arama ve üretim faaliyetlerinde kullandığı ve Türkiye'de imalatı bulunmayan, yurtdışından temin edilen malzemelerin tasarım ve imalatına yönelik özel sektör firmaları ile birlikte yürüttüğü Ar-Ge çalışmaları kapsamında; API standartlarına uygun cam elyafı filaman malzemeden taşıma hattı borusu üretimi için ihale yapacak.

İhale konusu boruların API 15HR en güncel tarihli standardına uygun, 65Cº çalışma sıcaklığında, 900 psi çalışma basıncında, taşınacak akışkanların kimyasal etkisine mukavim 4” nominal çaplı hat boruları olması gerekiyor. Tümüyle yerli üretiminin hedeflendiği ihale, bağlantı elemanlarının aynı standarda uygun olarak imalatı veya teminini de içeriyor.

Tarihi daha sonra duyurulacak olan ihale için başvurular, en geç 11 Mayıs 2022 günü saat 16.00’ya kadar; TPAO Genel Müdürlüğü, Evrak Kayıt Servisi, Söğütözü Mahallesi, Nizami Gencevi Caddesi, No: 10, 06530, Çankaya, Ankara adresine yapılacak. 

İstekli kuruluşların birer bağımsız Ar-Ge birimi ile kalite kontrol birimleri bulunması; bu birimlerde görevlendirilmiş bir Ar-Ge Mühendisi ile bir Kalite Kontrol Mühendisi istihdam etmeleri; ihale konusu ürünle ilgili bazı sertifikaları zamanında almaları gerekiyor. 

İşi üstlenecek olan isteklinin, ilk 16 ay içinde prototip teslimatını tamamlaması gerekecek  

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler