1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO'dan Adıyaman'da iki kamulaştırma başvurusu

TPAO'dan Adıyaman'da iki kamulaştırma başvurusu

Enerji Günlüğü - TPAO,  Adıyaman ilinde sahip olduğu ARİ/TPO/K/M40-a4-1 ve ARİ/TPO/K/M41-c1-1 pafta no.lu petrol işletme ruhsat sahaları için acele...

TPAO'dan Adıyaman'da iki kamulaştırma başvurusu

Enerji Günlüğü - TPAO,  Adıyaman ilinde sahip olduğu ARİ/TPO/K/M40-a4-1 ve ARİ/TPO/K/M41-c1-1 pafta no.lu petrol işletme ruhsat sahaları için acele kamulaştırma başvurusunda bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, başvuru ilanlarını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. 

Buna göre, Türkiye Petrolleri A.O.’nın Adıyaman ilinde sahip olduğu ARİ/TPO/K/M40-a4-1 pafta no.lu petrol işletme ruhsat sahasında yapılması planlanan Batı Altıntop-2 lokasyon sahası için, gerekli olan ancak arazi maliklerinin rayiç haddin üzerinde bedel talep etmesi nedeniyle, anlaşma yoluyla satın alınması mümkün olmayan ve üzerinde Adıyaman 4. Asliye Hukuk Mahkemesinin acele el koyma kararı bulunan Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Şerefli Köyü, Büklüm Köy Karşısı Mevkiindeki, 57 no.lu parselin 2588,60 m²’lik kısmının istimlakine karar verilmesi için 05.10.2016 tarihli dilekçesiyle müracaat etti.

Ayrıca TPAO, Adıyaman ilinde sahip olduğu ARİ/TPO/K/M41-c1-1 pafta no.lu petrol işletme ruhsat sahasında yapılması planlanan Elbeyi-9 ile Elbeyi-12 lokasyonu arası ulaşım yolu için, gerekli olan ancak arazi maliklerinin rayiç haddin üzerinde bedel talep etmesi nedeniyle, anlaşma yoluyla satın alınması mümkün olmayan ve üzerinde Kahta 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin acele el koyma kararı bulunan Adıyaman İli, Kahta İlçesi, Güdülge Köyü, Elbeyi Mevkiindeki, 319 no.lu parselin 954,43 m²’lik kısmının istimlakine karar verilmesi için 05.10.2016 tarihli dilekçesiyle müracaat etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler