1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO`dan Adıyaman`da kamulaştırma başvurusu

TPAO`dan Adıyaman`da kamulaştırma başvurusu

Enerji Günlüğü - TPAO, Adıyaman'da bulunan ARİ/TPO/4830 hak sıra no.lu işletme ruhsat sahasında Batı Gökçe-20 kuyusunun Lokasyon yolu için gerekli olan...

TPAO`dan Adıyaman`da kamulaştırma başvurusu

Enerji Günlüğü - TPAO, Adıyaman'da bulunan ARİ/TPO/4830 hak sıra no.lu işletme ruhsat sahasında Batı Gökçe-20 kuyusunun Lokasyon yolu için gerekli olan arazinin acele kamulaştırılması için başvuruda bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün ilanına göre, Türkiye Petrolleri A.O.’nın Adıyaman ilinde sahip olduğu ARİ/TPO/4830 hak sıra no.lu işletme ruhsat sahası ile ilgili olarak, Batı Gökçe-20 kuyusunun Lokasyon yolu için gerekli olan ancak arazi maliklerinin rayiç haddin üzerinde bedel talep etmesi nedeniyle anlaşma yoluyla satın alınması mümkün olmayan ve Kahta 1. Asliye Hukuk Mahkemelerince acele el koyma kararı alınan saha için22.07.2015 tarihli dilekçesiyle başvuruda bulundu.

TPAO'nun istimlaki için başvuru yaptığı arazi, Adıyaman İli, Kahta İlçesi, Akdoğan Köyü, Bidos Mevkiindeki 113 nolu parselin 534.59 m2’lik kısmı ve 110 nolu parselin 254.65 m2’lik kısmını kapsıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler