1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO`dan kamulaştırma başvurusu

TPAO`dan kamulaştırma başvurusu

Enerji Günlüğü - TPAO,Adıyaman'da bulunan ARİ/TPO/3052 hak sıra no.lu petrol İşletme ruhsat sahası için kamulaştırma başvurusu yaptı.Enerji ve Tabii...

TPAO`dan kamulaştırma başvurusu

Enerji Günlüğü - TPAO,Adıyaman'da bulunan ARİ/TPO/3052 hak sıra no.lu petrol İşletme ruhsat sahası için kamulaştırma başvurusu yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'de yayımladığı ilanlarına göre, Türkiye Petrolleri A.O., Adıyaman Adıyaman ilinde sahip olduğu ARİ/TPO/3052 hak sıra no.lu petrol İşletme ruhsat sahasında yer alan Kuzey Karakuş-28 kuyusunun lokasyon yeri ve yolu için gerekli olan ancak, arazi maliklerinin rayiç haddin üzerinde bedel talep etmesi nedeniyle, anlaşma yoluyla satın alınması mümkün olmayan ve üzerinde Kahta 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin acele el koyma kararları bulunan arazinin kamulaştırılması için 30.11.2015 tarihli dilekçesiyle müracaat etti.

TPAO'nun kamulaştırılmasını istediği taşınmaz, Adıyaman İli, Kahta İlçesi, Teğmenli Köyündeki 583 no.lu parselin 18.201,36 m²’lik kısmını kapsıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler