1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO’nun 6 arama izninde süre dolumu

TPAO’nun 6 arama izninde süre dolumu

Enerji Günlüğü – TPAO’nun Akdeniz de Türk karasuları içinde bulunan toplam altı petrol arama ve çıkarma izninin süresi doldu.Enerji ve Tabii Kaynaklar...

TPAO’nun 6 arama izninde süre dolumu

Enerji Günlüğü – TPAO’nun Akdeniz de Türk karasuları içinde bulunan toplam altı petrol arama ve çıkarma izninin süresi doldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın Akdeniz de Türk karasuları içindeki altı petrol arama ve çıkarma izninin süre dolumunu bugünkü Resmi Gazete’de ilan ederek duyurdu.

Buna göre, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın Akdeniz de Türk karasuları içinde müracaat dosyasında koordinatları belirtilen sahalara şamil olmak üzere 09.10.2000 tarihinde verilmiş olan 2 adet jeolojik istikşaf müsaadesinin müddeti 09.10.2013 tarihinde sona erdi. Ayrıca, ve 30.01.2012 tarihinde verilmiş olan 4 adet jeolojik istikşaf izninin süresi de 30.01.2014 tarihinde sona erdi.

TPAO’nun tahmil eylediği mükellefiyetlerin yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler