1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO’nun Adıyaman’daki ruhsatının süresi uzatıldı

TPAO’nun Adıyaman’daki ruhsatının süresi uzatıldı

Enerji Günlüğü - TPAO’nun Adıyaman ve Şanlıurfa’da bulunan 1 adet petrol işletme ruhsatının süresi 10 yıllığına uzatıldı.Türkiye Petrolleri...

TPAO’nun Adıyaman’daki ruhsatının süresi uzatıldı

Enerji Günlüğü - TPAO’nun Adıyaman ve Şanlıurfa’da bulunan 1 adet petrol işletme ruhsatının süresi 10 yıllığına uzatıldı.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman’ın Kahta ve Şanlıurfa’nın Siverek ilçelerinde sahip olduğu petrol işletme ruhsatının süresinin 10 yıl süre ile uzatılması için Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’ne müracaatta bulundu. Şirketin söz konusu petrol işletme ruhsatının sona erdiği 14 Haziran 2015 tarihinden itibaren 14 Haziran 2025 tarihine kadar uzatılma talebine ilişkin evraklarının incelenmesi sonunda ise talep olumlu sonuçlandı.

Yapılan incelemede TPAO’ya ait ARİ/TPO/3255 hak sıra numaralı petrol işletme ruhsatının süresinin uzatılmasına ait evrakların Yönetmelik hükümlerinin şekli ve esas şartlarına ve işletme ruhsatının da milli menfaatler ile teknik ve ekonomik esaslara uygunluğu tespit edildi. Bunun üzerine ruhsatın süresinin sahada verilen üretim ve faaliyet programı dikkate alınarak 14 Haziran 2025 tarihine kadar 10 yıl süre ile uzatılmasına karar verildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler