1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO’nun doğalgaz hattı için kamulaştırma yapılacak

TPAO’nun doğalgaz hattı için kamulaştırma yapılacak

MAPEG, TPAO’nun Ceylan O3 Kuyusu ile Ceylanköy-1 Kuyusu arasındaki doğalgaz boru hattı için Kırklareli’nde kamulaştırma yapacak.

TPAO’nun doğalgaz hattı için kamulaştırma yapılacak

Enerji Günlüğü - MAPEG, TPAO’nun Ceylan O3 Kuyusu ile Ceylanköy-1 Kuyusu arasında inşa edeceği doğalgaz boru hattı için Kırklareli Lüleburgaz’da kamulaştırma yapacak.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Kırklareli ilinin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ceylanköy Köyünde, ARİ/TPO/K/E18-c3-1 pafta numaralı petrol işletme ruhsat sahasında açılan Ceylan O3 Kuyusu ile Ceylanköy-1 Kuyusu arasında inşa edilecek olan doğalgaz boru hattı için Ceylanköy’de; Fatrma İlknur Kaya’ya ait 120 ada, 69 numaralı parselin 471,46m2’lik kısmının irtifak hakkı kurmak suretiyle kamulaştırılması amacıyla Maden ve Petrol İşleri Gene Müdürlüğüne (MAPEG) başvuruda bulunmuştu.

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, başvuruyu inceledi ve onayladı. Buna göre rayiç haddin üzerinde bedel talep edilmesi nedeniyle anlaşma yoluyla satın alınması mümkün olmayan ve üzerinde Lüleburgaz 1. Asliye Hukuk Mahkemesince acele el koyma kararı bulunan taşınmazın talep edilen kısmı kamulaştırılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler