1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO`ya 3 yeni petrol işletme lisansı daha

TPAO`ya 3 yeni petrol işletme lisansı daha

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Diyarbakır Merkez'e bağlı Eğil civarında üç yeni petrol işletme ruhsatı aldı. Enerji...

TPAO`ya 3 yeni petrol işletme lisansı daha

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Diyarbakır Merkez'e bağlı Eğil civarında üç yeni petrol işletme ruhsatı aldı. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, TPAO'ya 11 No'lu Diyarbakır Petrol Bölgesi'nde Diyarbakır Merkez Eğil kesiminde bulunan TPO/XI/BG, TPO/XI/BH ve TPO/XI/Bİ işaretli petrol arama sahalarında sırasıyla İR/TPO/5187, 5188 ve 5189 hak sıra numaralarıyla üç adet petrol işletme ruhsatı başvurusunda bulundu. Genel Müdürlük, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da oluruyla, TPAO'nun bu taleplerini olumlu karşıladı. Söz konusu üç yeni işletme ruhsatının süreleri 20'şer yıl.

TPAO İKİ RUHSAT DAHA İSTEDİ

Bu arada TPAO, iki yeni petrol işletme ruhsatı için daha PİGM'e başvurdu. TPAO, 1 No'lu Marmara Petrol Bölgesi'ndeki TPO/I/CA ve TPO/I/CB işaretli iki sahada birer adet petrol işletme ruhsatı talebinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler