1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO`ya iki ruhsat uzatımı

TPAO`ya iki ruhsat uzatımı

Enerji Günlüğü - TPAO'nun Diyarbakır-Batman ve Adıyaman'da bulunan iki petrol işletme ruhsatının süreleri onar yıl uzatıldı.Enerji ve Tabii Kaynaklar...

TPAO`ya iki ruhsat uzatımı

Enerji Günlüğü - TPAO'nun Diyarbakır-Batman ve Adıyaman'da bulunan iki petrol işletme ruhsatının süreleri onar yıl uzatıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'de yayımladığı ilanlarına göre, Türkiye Petrolleri A.O.’nun Diyarbakır ve Batman illeri Merkez, Gercüş ve Bismil ilçeleri ile Adıyaman ili Kahta ilçesinde sahip bulunduğu iki petrol işletme ruhsatının süresi onar yıl uzatıldı.

Buna göre, Diyarbakır ve Batman illeri Merkez, Gercüş ve Bismil ilçelerinde sahip bulunduğu 12.758 Hektarlık İR/TPO/228-796 hak sıra numaralı petrol işletme ruhsatının süresi 30.09.2024 tarihine kadar 10 yıl süre ile uzatıldı. Adıyaman ili Kahta ilçesinde sahip bulunduğu 5214 Hektarlık ARİ/TPO/2774-3256 hak sıra numaralı petrol işletme ruhsatının süresi ise 14.06.2025 tarihine kadar 10 yıl süre ile uzatıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler