1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO`ya üç yeni petrol işletme ruhsatı

TPAO`ya üç yeni petrol işletme ruhsatı

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na (TPAO), Tekirdağ Çorlu'da üç adet yeni petrol işletme ruhsatı aldı. Petrol İşleri Genel...

TPAO`ya üç yeni petrol işletme ruhsatı

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na (TPAO), Tekirdağ Çorlu'da üç adet yeni petrol işletme ruhsatı aldı. 

Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, TPAO'nun 1 No'lu Marmara Petrol Bölgesi'nde, Tekirdağ Çorlu bölgesindeki sahalarda üç adet petrol işletme ruhsatı talebini olumlu karşıladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın oluruyla, TPAO'ya 3 adet petrol işleme ruhsatı verildi.

TPAO'ya TPO/I/CA işaretli sahada ARİ/TPO/3791-5213 hak sıra numarasıyla verilen ruhsatın süresi 20 yıl. Bu saha için daha önce verilen arama ruhsatının 2 yıl 7 ay 1 günlük süresi, 20 yıldan mahsup edilecek.

TPAO'ya TPO/I/CC işaretli saha için verilen ARİ/TPO/3791-5215 hak sıra numaralı ruhsatın süresi de 20 yıl. Aynı şekilde, işletme ruhsatına dayanak teşkil eden arama ruhsatının 2 yıl 7 ay 20 günlük süresi işletme ruhsatı süresinden mahsup edilecek.

Aynı bölgede, TPO/I/CB işaretli sahada ARİ/TPO/3791-5214 hak sıra numarasıyla verilen üçüncü işletme ruhsatının süresi de 20 yıl ve bu süreden mahsup edilecek arama ruhsatı süresi de 2 yıl 7 ay 1 gün olarak belirlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler