1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TP’den akaryakıta ekstra indirim

TP’den akaryakıta ekstra indirim

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri, enflasyonla mücadele kapsamında bu geceden itibaren benzin ve motorinde ekstra 5 kuruş indirim uygulayacak. Türkiye...

TP’den akaryakıta ekstra indirim

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri, enflasyonla mücadele kapsamında bu geceden itibaren benzin ve motorinde ekstra 5 kuruş indirim uygulayacak. 

Türkiye Petrolleri, aile bütçesinin en önemli harcama kalemi olan motorin ve benzinde, tavsiye edilen pompa satış fiyatları üzerinden, litrede 5 kuruş indirime giderek, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan “Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı”na destek verdiğini açıkladı.

İNDİRİM ÜLKE GENELİNDEKİ 700’E YAKIN İSTASYONDA UYGULANACAK

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, şunları söyledi: “Türkiye Petrolleri olarak 55 yılın vermiş olduğu güç, deneyim ve enerjiyle toplumumuza hizmet etmeyi önceliklerimiz arasında tutmayı ilke edindik. Türkiye’nin dev milli akaryakıt şirketi olarak hedefimiz, tüm müşterilerimize kaliteli hizmet verebilmek ve bunu gerçekleştirirken de vatanımıza ve milletimize katma değer sağlayabilmektir. Bugün de ülkemizin yaşadığı sorunlarda çözümün bir parçası olmak için elimizi taşın altına koyuyor ve ülke genelinde bulunan 700’e yakın istasyonumuzda geçerli olmak üzere benzin ve motorinde, bayilerimizle birlikte kazancımızdan fedakarlık ederek bu gece yarısından itibaren tavsiye edilen pompa satış fiyatları üzerinden, litrede 5 kuruş indirim uyguluyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler