1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. TPI, Nordex'le türbin kanadı anlaşmasını yeniledi

TPI, Nordex'le türbin kanadı anlaşmasını yeniledi

Enerji Günlüğü -  TPI Composite, İzmir'deki fabrikasından Nordex'e 2020 yılına kadar rüzgar türbini kanatları sağlayacak.ABD merkezli rüzgar türbini...

TPI, Nordex'le türbin kanadı anlaşmasını yeniledi

Enerji Günlüğü -  TPI Composite, İzmir'deki fabrikasından Nordex'e 2020 yılına kadar rüzgar türbini kanatları sağlayacak.

ABD merkezli rüzgar türbini kanatları üreticisi TPI Composites, İzmir'de kurduğu fabrikadan Nordex'e kanat sağlamak üzere yapmış olduğu uzun vadeli anlaşmayı yenileyerek 2020 yılına kadar uzattığını açıkladı. Anlaşmayla birlikte şirketin yıllık üretim ve işletim hacmi de artacak.

TPI Composites Başkanı Steve Lockard, Nordex ile olan anlaşmayı uzatıp genişletmekten dolayı oldukça memnun olduklarını belirterek bunun müşterileriyle ilişkilerinin güçlü şekilde devam ettiğinin ve üretimlerinin niteliğinin bir göstergesi olduğunu kaydetti.

TPI Composites, 2012 yılında İzmir'de kurduğu fabrikadan 2013 yılından bu yana Nordex'a kanat sağlıyor. Nordex, TPI'dan aldığı kanatları Türkiye'de kurduğu rüzgar türbinlerinin yanı sıra Avrupa, Afrika ve Ortadoğu'daki projelere de gönderiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler