1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPIC, Gaziantep`teki arama kuyusu için istimlak istedi

TPIC, Gaziantep`teki arama kuyusu için istimlak istedi

Enerji Günlüğü - Turkish Petroleum International Company Limited Şirketi (TPIC), Gaziantep'teki bir arama sahasında açacağı arama kuyusu için istimlak...

TPIC, Gaziantep`teki arama kuyusu için istimlak istedi

Enerji Günlüğü - Turkish Petroleum International Company Limited Şirketi (TPIC), Gaziantep'teki bir arama sahasında açacağı arama kuyusu için istimlak talebinde bulundu. 

Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, TPIC, 12 No'lu Gaziantep Petrol Bölgesi’nde sahip olduğu AR/TPI/4468 hak sıra numaralı petrol arama ruhsat sahası içerisinde yer alan Doğu Şambayat-6 kuyusunun lokasyon yeri ve yolu için gerekli araziler için, sahipleri tarafından rayiç haddin üzerinde bedel talep edildiği gerekçesiyle acele el koyma kararı aldırdı. Adıyaman 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nce acele el koyma kararı alınan Adıyaman İli, Merkez İlçe, Karagöl Köyü, Şehiryolu mevkiinde kain 924 parsel numarası ile gösterilen taşınmazın 2358,45 metrekarelik kısmının istimlakine karar verilmesi için 22 Mayıs 2013 ve bunu tamamlayan 06 Haziran 2013 tarihli dilekçeleriyle müracaat etti. 

HOLLANDA MERKEZLİ NV TURKSE PERENCO'YA RUHSAT SÜRESİ UZATIMI

Önceki ve Sonraki Haberler