1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPIC`in Akdeniz`deki iki ruhsatına iptal

TPIC`in Akdeniz`deki iki ruhsatına iptal

Enerji Günlüğü - TPIC'in Akdeniz’de Türk Karasuları içinde bulunan AR/TPI/5080 ve 5081 hak sıra numaralı 2 adet petrol arama ruhsatı feshedildi.Enerji...

TPIC`in Akdeniz`deki iki ruhsatına iptal

Enerji Günlüğü - TPIC'in Akdeniz’de Türk Karasuları içinde bulunan AR/TPI/5080 ve 5081 hak sıra numaralı 2 adet petrol arama ruhsatı feshedildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'deki ilanına göre, Turkish Petroleum International Company Ltd.’nin Akdeniz’de Türk Karasuları içinde sahip olduğu AR/TPI/5080 ve 5081 hak sıra numaralı 2 adet petrol arama ruhsatı 6491 sayılı Türk Petrol Kanunu’nun Geçici-1 ve 24/3 üncü maddeleri gereğince Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanının 15.07.2015 tarihli olurlarıyla feshedildi.

Fesih nedeniyle şirketin sorumluluklarını yerine getirememesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler