1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TP’nin İstanbul’daki yeni istasyonu hizmete başladı

TP’nin İstanbul’daki yeni istasyonu hizmete başladı

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri, yatırım stratejisi doğrultusunda İstanbul Rami’de açtığı yeni istasyonunu MFM Petrol, hizmet vermeye başladı.700...

TP’nin İstanbul’daki yeni istasyonu hizmete başladı

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri, yatırım stratejisi doğrultusunda İstanbul Rami’de açtığı yeni istasyonunu MFM Petrol, hizmet vermeye başladı.

700 akaryakıt istasyonu ve 250 bin metreküpün üzerindeki akaryakıt depolama kapasitesi ile Türkiye akaryakıt dağıtım sektörünün güçlü oyuncularından biri olan Türkiye Petrolleri, yatırım stratejisi doğrultusunda İstanbul’un en önemli ilçelerinden birinde yeni istasyonunu açtı. MFM Petrol, Rami’de hizmet vermeye başladı.

ELEKTRİKLİ ŞARJ HİZMETİ DE BULUNUYOR

İstanbul’un en merkezi noktalarından biri olan Rami’de 2000 m2’lik bir alanda konumlanan Türkiye Petrolleri’nin yeni istasyonu, içerisinde 6 ada barındırıyor. Bu 6 adadan biri LPG’li araçlar için TP Gaz olarak planlandı. MFM Petrol ile birlikte yeni market ve tuvalet konsepti, elektrikli araçlar için şarj üniteleri ile self servis yıkama konsepti de hayata geçti.

MFM Petrol’ün ortaklarından Bakır Melik ve Ferhat Melik “MFM Petrol olarak 2013 yılından beri Türkiye Petrolleri’yle iş birliği içinde çalışmaktayız. İstanbul Arnavutköy'deki istasyonumuza ek olarak, Türkiye Petrolleri kanopisi altındaki ikinci istasyonumuz, MFM Petrol Rami Akaryakıt İstasyonu'nu hizmete açmış bulunuyoruz. 24 saat boyunca aynı anda 3 araç yıkama kapasitesine sahip yıkama servisimiz;kişisel bakımdan Türk kahvesine, demleme çaydan araç bakım ürünlerine kadar geniş ürün seçkisi ile 24 saat hizmet veren yepyeni marketimiz ile sadece akaryakıt konusunda değil, müşterilerimizin diğer tüm ihtiyaçlarını karşılama konusunda da hizmet vermekteyiz. Türkiye Petrolleri’nin gücünü arkamıza alarak İstanbul Eyüp ilçesinin en iyi hizmet veren istasyonu olmak için yola çıktık. Başarılı olacağımıza kuşkum yok.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler