1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Trabzon Arsin OSB'ye iletim hattı kurulacak

Trabzon Arsin OSB'ye iletim hattı kurulacak

Enerji Günlüğü - Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi alanına ait, enerji nakil hattı yapım işi ihale edilecek.Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis...

Trabzon Arsin OSB'ye iletim hattı kurulacak

Enerji Günlüğü - Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi alanına ait, enerji nakil hattı yapım işi ihale edilecek.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi alanına ait, Enerji Nakil Hattı yapım işinin, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edileceğini duyurdu. 

Sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak olan işin 30/06/2018 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor. 

Keşif bedeli 3.500.500 TL ve geçici teminatı da 245.035 TL olarak belirlenen ihale,  24/08/2017 tarihinde saat 10.00'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151. Cad. No: 154 1. Kat 159 nolu Toplantı Salonunda yapılacak. 

İhale dokümanı, 350 TL karşılığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151. Cad. No: 154 1. Kat 155 nolu odasından satın alınabilecek. 

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek ve isteklilerin gerçek veya tüzel kişi olması gerekecek. Ortak Girişim (iş ortaklığı veya konsorsiyum) kabul edilmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler