1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Trabzon Belediyesi, Trabzon Enerji'deki hisselerini satacak

Trabzon Belediyesi, Trabzon Enerji'deki hisselerini satacak

Enerji Günlüğü – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.’de bulunan yüzde 20 hissesini satacak.Trabzon Büyükşehir...

Trabzon Belediyesi, Trabzon Enerji'deki hisselerini satacak

Enerji Günlüğü – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.’de bulunan yüzde 20 hissesini satacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.’de bulunan %20 hissesini kapalı teklif usulü ile ihale ederek satacağını duyurdu. 

İhale, 01/08/2017 tarihinde, saat 14.30’da Trabzon Büyükşehir Belediye Encümen salonunda yapılacak. Satış bedeli 14 milyon TL olarak belirlenen ihalede geçici teminat olarak 420 bin TL yatırılacak.

Hisse satış ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını, şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte şartnamede belirtilen maddelere uygun olacak şekilde hazırlayarak, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına ihale günü saat 13:30’a kadar, alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak posta yoluyla da gönderilebilecek.

İhale şartnamesi, istek halinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığında 1.000,00 TL bedel karşılığında temin edilebilecek veya ücretsiz olarak görülebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler