1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Trabzon ve Düzce’de elektrik kesintisi

Trabzon ve Düzce’de elektrik kesintisi

Enerji Günülğü - Trabzon merkez, Of ve Akçaabat ilçeleriyle Düzce’nin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacak. Çoruh EDAŞ'tan yapılan açıklamaya...

Trabzon ve Düzce’de elektrik kesintisi

Enerji Günülğü - Trabzon merkez, Of ve Akçaabat ilçeleriyle Düzce’nin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacak. Çoruh EDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışması nedeniyle 3 Mart Pazar günü 09.00-15: 00 saatleri arasında Of ilçesine bağlı Yukarı Kışlacık, Solaklı mahalleleri, Yeni Mahalle, belediye su deposu ve Miktat Sarıalioğlu İlkokulu'na elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Aynı gün tesis yenileme çalışması sebebiyle 08.00-13.00 saatleri arasında Akçabat ilçesine bağlı Yaylacık, Sarıtaş, Dürbınar mahalleleri ve Orta Mahalle, 09.00-12.00 saatleri arasında merkeze bağlı Kutlugün, Gölçayır, Düzyurt, Akoluk, İncesu, Dolaylı, Yeşilyurt, Esenyurt ve Yeşilbük köyleri, 08.00-11.00 saatleri arasında Yavuz Selim Bulvarı'nda elektrik kesintisi yapılacak.

Düzce'de tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 3 ve 4 Mart'ta elektrik kesintisi uygulanacak. Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ'den (SEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 Mart Pazar günü 12.00-13.30 saatleri arasında Gölyaka Esenköy, Yazıpınar köyü, Yazlık, Kalıcı Konutlar, Kuyudüzü, İçmeler, Kemeryanı, Sarıdere köyleri ile özel trafolar, 4 Mart Pazartesigünü 09.00-11.10 saatleri arasında Beyköy Kaledibi köyü ile Kutlu köyünde enerji kesintisi yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler