1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Trabzon’a elektrik dağıtımı yatırımı

Trabzon’a elektrik dağıtımı yatırımı

Çoruh EDAŞ, 2023 yılının ilk beş ayında Trabzon ilinde toplam 257 milyon TL’lik yatırım çalışması gerçekleştirdi.

Trabzon’a elektrik dağıtımı yatırımı

Enerji Günlüğü - Çoruh EDAŞ, Trabzon’un Of ilçesinde alçak ve orta gerilim aydınlatma elektrik dağıtım şebekesi tesis çalışmalarını tamamladı. 

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Trabzon’un Of ilçesinde alçak ve orta gerilim aydınlatma elektrik dağıtım şebekesi tesis çalışmalarını tamamladı. Yatırım çalışmalarına her gün bir yenisini ekleyen Çoruh EDAŞ, 2023 yılının ilk beş ayında Trabzon ilinde toplam 257 Milyon TL’lik yatırım çalışması gerçekleştirdi.

KABLOLAR YER ALTINA ALINDI

Of’a bağlı Çarşı Mahallesi ve İrfanlı Mahallesi sınırlarında artan enerji taleplerini karşılamak amacıyla bir adet monoblok trafo merkezi yapılarak havai kablolar yer altına alındı. Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilerleyen dönemlerde oluşabilecek yapılaşmalara yönelik kapasite artışları sağlanırken ilçede yeni ring şebeke tesisi ile alternatif kaynaklar oluşturuldu. 

 Yeraltı kablolu tesis çalışmalarında, 100 adet galvaniz aydınlatma direği, 54 adet saha dağıtım panosu, 22 bin 500 metre alçak gerilim, 11 bin metre orta gerilim kablosu kullanılarak yeraltı şebekesi tesis edildi.

 “TÜKETİCİLERİMİZE KALİTELİ VE KESİNTİSİZ ENERJİ SAĞLAMAK AMACIYLA ÇALIŞIYORUZ”

 Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Yeni yapılmakta olan şehir şebeke tesislerimizde yeraltı kablolu uygulamalar yapılarak kent estetiğine de katkıda bulunuyoruz. Galvaniz poligon aydınlatma direkli aydınlatma tesisleriyle tüketicilerimizin aydınlatma taleplerini de karşılamaktayız. Yatırım çalışmalarımıza aralıksız devam edip, tüketicilerimize kaliteli ve kesintisiz enerji sağlamak amacıyla çalışıyoruz” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler