1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Trabzon’da bir adet jeotermal kaynak ruhsatı verilecek

Trabzon’da bir adet jeotermal kaynak ruhsatı verilecek

Trabzon’da bir adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha için ihale ile ruhsat verilecek. 

Trabzon’da bir adet jeotermal kaynak ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü - Trabzon’da bir adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha için ihale ile ruhsat verilecek. 

Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Köprübaşı İlçesi’ne bağlı Büyükdoğanlı Mahallesi’nde bulunan 3.946,49ha genişliğindeki jeotermal kaynak arama sahası için 3 yıl süreyle arama ruhsatı vermek üzere, açık teklif usulüyle ihale yapacak. İhale edilecek arazi için 135.490,50 TL muhammen bedel ve 4.064,72 TL geçici teminat belirlendi. Söz konusu sahayı ruhsatlandırmak için geçen yıl da ihale açılmıştı.

İhale, 15 Ekim 2020 günü, saat 10.00’da; Trabzon Valiliği, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü’nde yapılacak.  

İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi, mesai saatleri içinde Trabzon Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü’nde bedelsiz olarak görebilecekler ve 200 TL karşılığında satın alabilecekler.

İsteklilerin, tekliflerini en geç ihale günü, ihale saatine kadar Trabzon Valiliği, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler