1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Trabzon`da Kadın Girişimci Okulu açılacak

Trabzon`da Kadın Girişimci Okulu açılacak

Enerji Günlüğü - Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi, Trabzon'da 'Kadın Girişimci Okulu' açacak.Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu...

Trabzon`da Kadın Girişimci Okulu açılacak

Enerji Günlüğü - Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi, Trabzon'da 'Kadın Girişimci Okulu' açacak.

Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından hayata geçirilen 'Kadın Girişimci Okulu', Trabzon'da açılacak. Eğitim programıyla ilgili bilgilendirme ve kayıt alımı 3-5 Haziran 2015 tarihleri arasında yapılacak.

BOĞAZİÇİLİ AKADEMİSYENLER EĞİTİM VERECEK

Kadın girişimcilerin, işletmelerinin sürdürülebilirliği için ihtiyaçları olan bilgi birikimini ve vizyonu genişletmeyi amaçlayan proje kapsamında Boğaziçili akademisyenler, katılımcılara ücretsiz eğitim verecek.

EĞİTİM BAŞLIKLARI

Eğitimin başlıkları "Bireyselden Kurumsala Vizyon Keşfi", "Pazarlama İletişimi", "Kaynak Yönetimi", "Finansal Okuryazarlık", "Etkili ve Doğru Planlama", "Proaktif Düşünce Gücü", "Etkili Müşteri İlişkileri Oluşturma" ve "Yenilikçi Yönetim Becerileri Oluşturma" olacak.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ve Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu desteğiyle düzenlenecek eğitimler, 5-17 Haziran 2015 tarihleri arasında, TTSO Seminer Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Eğitimler sonunda, programı başarıyla tamamlayan kadın girişimcilere, BÜYEM tarafından sertifika verilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler