1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Trabzonspor`da ipoteğin nedeni HES

Trabzonspor`da ipoteğin nedeni HES

Enerji Günlüğü - Trabzonspor Kulübü, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ile ilgili ipotek işlemlerinin kulübün borçlarına yönelik değil, HES projesi için...

Trabzonspor`da ipoteğin nedeni HES

Enerji Günlüğü - Trabzonspor Kulübü, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ile ilgili ipotek işlemlerinin kulübün borçlarına yönelik değil, HES projesi için gerekli banka kredisine finansman sağlanması amacıyla yapılan normal bir prosedür olduğunu bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, kulübe ait Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin banka kredilerine karşılık ipotek gösterilmesiyle ilgili olarak medyada bazı haberler yer aldığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: "Söz konusu ipotek işleminin kulübün borçlarına yönelik gerçekleştirildiği bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır. Bahse konu tesislerimizin, kulübümüzün geleceğine yönelik en ciddi projelerden biri olan HES projesinin öz kaynak finansmanı için gerekli banka kredisine finansman sağlanması amacıyla yapılan bu girişim normal prosedürün yerine getirilmesinden farklı bir amaç taşımamaktadır. Ayrıca, bu operasyon yönetim kurulumuzun ortak görüşü doğrultusunda ve tüm yöneticilerimizin bilgisi dahilinde gerçekleştirilmiş bir operasyondur. Bunun dışında yapılan spekülasyonların hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Önceki ve Sonraki Haberler