1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Trakya DKÇS için halkın katılım toplantısı yapılacak

Trakya DKÇS için halkın katılım toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü - Borusan Trakya Elektrik tarafından yapılması planlanan Trakya Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali projesi ile ilgili 03/02/2015 tarihinde...

Trakya DKÇS için halkın katılım toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü - Borusan Trakya Elektrik tarafından yapılması planlanan Trakya Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali projesi ile ilgili 03/02/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Çevresel Etki Değerlendirme süreci başladı.Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğüinternet sitesinden yaptığı açıklamada, Tekirdağ ili Marmaraereğlisi ilçesi sınırları içerisinde Borusan Trakya Elektrik Üretim San. ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması planlanan Trakya Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali (600 MWm) projesi hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 03/02/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenleneceğini duyurdu.

Açıklamada, projeyle ilgili olarak Çevresel Etki Değerlendirme sürecinin başladığı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasının halkın görüşüne açıldığı bildiriliyor.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden bilgi alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler