1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Trakya’da doğal gaz boru hattı kamulaştırması

Trakya’da doğal gaz boru hattı kamulaştırması

Enerji Günlüğü – Türkiye Petrolleri A.O. Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illeri sınırları içerisinde sahip olduğu TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü...

Trakya’da doğal gaz boru hattı kamulaştırması

Enerji Günlüğü – Türkiye Petrolleri A.O. Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illeri sınırları içerisinde sahip olduğu TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü ile Hamitabat arasında yapılması planlanan doğal gaz boru hattı için gerekli olan taşınmazlar kamulaştırıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete’de yayınlanan ilanında, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illeri sınırları içerisinde sahip bulunduğu AR/TPO/4775 hak sıra no.lu arama ruhsat sahasında TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü ile Hamitabat arasında yapılması planlanan doğal gaz boru hattı için gerekli olan ancak, rayiç haddin üzerinde bedel talep edilmesi nedeniyle, anlaşma yoluyla satın alınması mümkün olmayan ve üzerinde Lüleburgaz 2. Asliye Hukuk Mahkemesince acele el koyma kararı bulunan Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Dere Mahallesindeki toplam 925,92 metrekare arazinin istimlakine karar verildiği duyuruldu.

Önceki ve Sonraki Haberler