1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Trakya’da ortak petrol işletme ruhsatı verildi

Trakya’da ortak petrol işletme ruhsatı verildi

Enerji Günlüğü – Transatlantic Exploration Mediterranean International Pty. Ltd., Petrako Petrol ve Valeura Energy Netherlands B.V. şirketlerine Edirne ve...

Trakya’da ortak petrol işletme ruhsatı verildi

Enerji Günlüğü – Transatlantic Exploration Mediterranean International Pty. Ltd., Petrako Petrol ve Valeura Energy Netherlands B.V. şirketlerine Edirne ve Kırklareli illerinde bulunan 5.395 hektarlık saha için bir adet ortak petrol işletme ruhsatı verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü ruhsat ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Transatlantic Exploration Mediterranean International Pty. Ltd., Petrako Petrol Doğalgaz İnşaat Taahhüt İşleri ve Dış Tic. Ltd. Şti., Valeura Energy Netherlands B.V. şirketlerine Edirne ve Kırklareli illeri ve Süloğlu, Havsa ve merkez ilçelerini kapsayacak şekilde ARİ/TEM-PTK-VEN/K/E17-c1-1 pafta numaralı müşterek 2 petrol işletme ruhsatı verildi.

Ruhsatta Transatlantic Exploration Mediterranean International Pty. Ltd.’in hissesi % 55, Petrako Petrol Doğalgaz İnşaat Taahhüt İşleri ve Dış Tic. Ltd. Şti.’nin hissesi % 10 ve Valeura Energy Netherlands B.V.’nin hissesi de % 35 olacak.

Ayrıca, söz konusu müşterek işletme ruhsatının kaynaklandığı arama ruhsatındaki 2 yıl 6 ay 15 günlük süre işletme ruhsatına eklenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler