1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Trina Solar panellerinin performansı tescillendi

Trina Solar panellerinin performansı tescillendi

Çinli güneş enerjisi şirketi Trina Solar, istikrarlı finansal yapısı, güvenilirliği ve genişleyen üretim kapasitesi sayesinde bir kez daha  BNEF’in en güvenilir güneş paneli tedarikçileri listesine girdi.

Trina Solar panellerinin performansı tescillendi

Enerji Günlüğü - Çin merkezli güneş enerjisi şirketi Trina Solar, BNEF anketine katılan bankalar, EPCler, danışmanlar ve endüstri uzmanlarınca %100 güvenilir panel tedarikçisi olarak derecelendirildi.

Güneş enerjisi sektörü şirketlerinden Çin merkezli Trina Solar Limited Bloomberg NEF (BNEF) tarafından yayımlanan en son modül güvenilirlik raporunda en üst sırada yer aldı. Trina Solar, BNEF anketine katılan bankalar, EPCler, danışmanlar ve endüstri uzmanlarınca %100 güvenilir olarak derecelendirildi.

Trina Solar’ın bir kez daha % 100 Güvenilir Modül Tedarikçi Markası seçildiğini duyuran BNEF, piyasadaki yüzlerce güneş modülü üreticisi arasında şeffaf bir farklılaşma yaratmak için güvenilirliğe ve bir dizi katı kritere dayalı olarak PV modülü ürünleri için bir katmanlama sistemi geliştirdi. En yüksek kategori olan AAA notu ile Trina Solar, hem PV Tech tarafından AAA notunu hem de BNEF tarafından en güvenilir PV modül üreticisi ünvanını elde eden tek güneş paneli tedarikçisi oldu.

Böylece Trina Solar yedi yıl üst üste en güvenilir güneş paneli tedarikçisi olarak kabul edildi. Şirket raporun ilk yayınlanmaya başladığı 2012 yılında da yüzde 100 güvenilir güneş paneli tedarikçisi olarak seçilmişti.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler