1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Trina Solar yeni çatı modülünün dağıtımına başladı

Trina Solar yeni çatı modülünün dağıtımına başladı

Trina Solar’ın Vertex modüllerini geliştirerek ürettiği VertexS 210R çatı modülleri dünya çapında dağıtıma çıktı.

Trina Solar yeni çatı modülünün dağıtımına başladı

Enerji Günlüğü - Trina Solar, Vertex modüllerini geliştirerek ürettiği VertexS 210R çatı modüllerinin uluslararası teslimatlarını başlattı. 

Trina Solar Co. Ltd. 210R hücrelerine dayalı, geliştirilmiş VertexS modüllerinin küresel teslimatını başlattı. İlk modül grupları, Trina Solar’ın Çin'in Zhejiang eyaleti, Yiwu kentindeki fabrikasından Avrupa'daki distribütörlere doğru yola çıktı.

Geliştirilmiş VertexS serisi modüller, 430W'a kadar güç sağlayabiliyor. Dikdörtgen 210R hücreler kullanılarak 210 mm hücre teknolojisi platformuna dayalı olarak geliştirilen ve konutlarda PV kapasitesini %7'ye kadar artıran modüller, çatı uygulamaları için özel olarak tasarlandı. 

VertexS serisinin 430W modeli, %21,8’e ulaşan verimliliğiyle kurulu kapasiteyi önceki versiyona kıyasla %5 ila 7 oranında artırabiliyor. 

Şirket VertexS serisi modüllerin nakliyesiyle ilgili de bazı güncellemeler ve geliştirmeler yaptı. Ambalaj ve istifleme açısından kullanım kolaylıkları getiren Trina Solar, nakliye zararlarını da en aza indirecek geliştirmeler yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler