1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TSKB`ye enerjide tecrübeli 3 müdür

TSKB`ye enerjide tecrübeli 3 müdür

Enerji Günlüğü - Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Kurumsal Pazarlama Müdürlüğü'ne Meltem Gülsoy, Kurumsal Finansman Müdürlüğü'ne Barış...

TSKB`ye enerjide tecrübeli 3 müdür

Enerji Günlüğü - Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Kurumsal Pazarlama Müdürlüğü'ne Meltem Gülsoy, Kurumsal Finansman Müdürlüğü'ne Barış Tunçsiper, Proje Finansman Müdürlüğü'ne Hasan Hepkaya atandı. Gülsoy ve Hepkaya, enerji profelerinin finansmanı konularında tecrübe sahibi. 

TSKB’den yapılan açıklamaya göre, Banka'nın Kurumsal Pazarlama, Kurumsal Finansman ve Proje Finansmanı departmanlarının yönetimine yeni isimler atandı. Meltem Gülsoy Kurumsal Pazarlama Müdürü, Barış Tunçsiper Kurumsal Finansman Müdürü, Hasan Hepkaya ise Proje Finansmanı Müdürü olarak görev yapacak. Meltem Gülsoy ve Hasan Hepkaya, enerji projeleri dahil olmak üzere proje finansmanı alanlarındaki tecrübeleriyle dikkat çekiyor. 

Kurumsal Pazarlama Müdürlüğü'ne atanan Meltem Gülsoy, 1990 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 1996 yılında University of Reading’de yüksek lisansını tamamladı. Gülsoy, iş yaşamına 1991 yılında TSKB’de mali analist olarak başladı. 2009-2014 yılları arasında TSKB Proje Finansmanı Müdürü olarak pek çok enerji, alt yapı, gayrimenkul geliştirme, turizm ve satın alma projesinin finansmanında çalıştı. 2009-2011 yıllarında TSKB GYO’da yönetim kurulu üyeliği yapan Gülsoy, 2012 yılında başladığı İş Leasing Yönetim Kurulu Üyesiliğini de sürdürüyor.

TSKB Kurumsal Finansman Müdürü Barış Tunçsiper 1998 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. Barış Tunçsiper, London School of Economics’te yüksek lisansını tamamladıktan sonra iş yaşamına 2003 yılında Mercedes Benz Türk A.Ş.’de başladı. 2006 yılında göreve başladığı İş Yatırım Menkul Değerler AŞ’de 2013'te Kurumsal Finansman Müdürlüğü'nü üstlenen Barış Tunçsiper, 5 Mayıs 2014 tarihi itibariyle TSKB’nin Kurumsal Finansman Müdürü olarak yeni görevine başladı.

TSKB Proje Finansmanı Müdürlüğü görevine getirilen Hasan Hepkaya ise 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. İş yaşamına 2005 yılında TSKB Kurumsal Pazarlama Departmanı’nda Uzman Yardımcısı olarak başlayan Hasan Hepkaya, 2009 yılında ise Proje Finansmanı Departmanı’nda Yönetici Yardımcılğı görevini üstlendi. Enerji ve altyapı projeleri başta olmak üzere proje bazlı sanayi, ticari gayrimenkul ve turizm yatırımlarının finansmanı ile birleşme ve satın alım finansmanı alanında tecrübeye sahip olan Hasan Hepkaya, halen TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Yönetim Kurulu üyeliği görevini de devam ettiriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler