1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TTK 10 kişiyi nitelikli işçi olarak işe alacak

TTK 10 kişiyi nitelikli işçi olarak işe alacak

TTK, toplam 10 kişiyi yerüstü işyerlerinde daimi işçi statüsünde nitelikli işçi olarak işe alacak.

TTK 10 kişiyi nitelikli işçi olarak işe alacak

Enerji Günlüğü - TTK, yerüstü işyerlerinde daimi işçi statüsünde farklı unvanlarla görevlendireceği toplam 10 kişiyi nitelikli işçi olarak işe alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, yerüstü işyerlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve 854 sayılı Deniz İş Kanunu’na tabi daimî işçi statüsünde çalıştırmak üzere Zonguldak İş Kurumu aracılığı ve doğrudan kura çekimi yoluyla toplam 10 kişiyi nitelikli işçi olarak işe alacak.

Zonguldak İş Kurumu TTK’nın talebi üzerine 05 Haziran 2023-09 Haziran 2023 tarihleri arasında 5 günlük ilan yayınlayacak. Başvuracak adayların; başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış, başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla 35 yaşından gün almamış olması gerekiyor. 

5 GEMİCİ ALINACAK

5 kişinin alınacağı gemici kadrosuna başvuracak olanların lise ve dengi okullardan mezun olmaları gerekiyor. TTK’nın deniz işyerlerinde çalıştırılacak olan bu kadrolara başvuracakların ayrıca gemici ehliyetine sahip olmaları, kamu veya özel sektörün deniz vasıtalarında gemici olarak en az 6 ay çalıştıklarını belgelemeleri gerekiyor. 

3 KİŞİ GEMİ MAKİNE KONTROLÖRÜ OLARAK İŞE ALINACAK

3 kişinin alınacağı Gemi makine Kontrolörlüğü kadrosu için de en az lise ve dengi okullardan mezun olma şartı aranıyor. TTK’nın deniz işyerlerinde çalıştırılacak olan bu kadrolara başvuracakların başmakinist/başmühendis, sınırlı başmakinist/başmühendis, uzak yol başmakinist/başmühendis, uzak yol 2. makinist/mühendis ehliyetlerinden birine sahip olmaları gerekiyor. 

NUMUNECİ-MADEN OCAĞI KADROSUNA 2 KİŞİ

Numuneci-Maden Ocağı kadrosu için de 2 kişi işe alınacak. Bu kişilerin de lise ve dengi okulların kimya veya kimya teknolojisi bölümlerinin birinden mezun olmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler