1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK 17 kalem elektrik malzemesi alacak

TTK 17 kalem elektrik malzemesi alacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Taş Kömürü (TTK) Genel Müdürlüğü 17 kalem elektrik malzemesi alımı için ihale düzenleyecek.TTK Genel Müdürlüğü...

TTK 17 kalem elektrik malzemesi alacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Taş Kömürü (TTK) Genel Müdürlüğü 17 kalem elektrik malzemesi alımı için ihale düzenleyecek.

TTK Genel Müdürlüğü 17 kalem elektrik malzemesi alacağını duyurdu. İhale kapsamında, 50 adet ampul, 100 adet floresan lamba, 50 adet floresan lamba balastı, 100 adet floresan lamba starteri, 500 metre cam izole kablo, 5.000 metre ince çok telli bükülgen kablo, 4.000 adet bakır sülye, toplam 2.700 kilogram farklı özelliklerde emaye bobin teli, 200 kilogram selefonlu presbant levha, 50 kilogram trivoltherm, toplam 1.300 metre farklı özelliklerde cam makaron, 500 adet siyah yapışkanlı izole bant alınacak.

İhale, 10.04.2018 tarihinde saat 15:00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığı’nda yapılacak. Teklif ürünler için uygunluk belgesi verilmesi zorunlu. Ayrıca, teklif edilen ürünlerin marka ve modeli belirtilecek ve tanıtıcı katalog verilecek. Marka ve model belirtilmeyen kalemler için teklifler geçersiz sayılacak.

Elektrik malzemeleri 2 yıl süre ile garantili olacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’ndan 30 TL karşılığında temin edilecek. İhaleyi teklif verecek olanların ihale dokümanı satın almaları zorunlu. Teklifler en geç ihale tarihi ve saatine kadar TTK Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecekler. 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler