1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, 3 adet mal alımı ihale edecek

TTK, 3 adet mal alımı ihale edecek

Enerji Günlüğü – Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) 3 adet mal ve hizmet alımı ihalesi gerçekleştirecek.TTK, 1 adet su enjeksiyon pompası, 3 adet sondaj...

TTK, 3 adet mal alımı ihale edecek

Enerji Günlüğü – Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) 3 adet mal ve hizmet alımı ihalesi gerçekleştirecek.

TTK, 1 adet su enjeksiyon pompası, 3 adet sondaj makinaları ve 180 bin adet plastik su tüpü alımı ihalesi gerçekleştireceğini duyurdu. İhaleler, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’nda yapılacak. İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihalelere teklif veremeyecekler.

SU ENJEKSİYON POMPASI

İhale yeterlilik taşıyan yerli ve yabancı tük isteklilere açık olacak. Yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında yüzde 15 oranında avantaj sağlanacak.

İhale dokümanı TTK Satınalma Daire Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesi’nden görülebilecek ve aynı adreslerden 30 TL karşılığı temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu. Teklifler 02.05.2018 tarihi saat 15.00’e kadar TTK Satınalma Daire Başkanlığı’na elden verilebilecek ve posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İhale teslim yeri, TTK Genel Müdürlüğü Makine ve İkmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarı.

SONDAJ MAKİNASI

Yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında yüze 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

İhale dokümanı TTK Satınalma Daire Başkanlığı’nda ve TTK ANKARA Misafirhanesi’nde görülebilecek ve aynı adreslerden 70 TL karşılığı temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu. Teklifler 02.05.2018 tarihi saat 15.00’e kadar TTK Satınalma Daire Başkanlığı’na elden ya da posta vasıtasıyla gönderilebilecek. İhale teslim yeri Karadon ve Kozlu TİM iş sahaları.

PLASTİK SU TÜPÜ

İhale, ekonomik açıdan en avantajlı teklif ve en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı’ndan ve TTK Ankara Misafirhanesi’nden görülebilecek ve 50 TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını almaları zorunlu. Teklifler en geç 24.04.2018 tarihi saat 15.00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. Plastik su tüplerinin teslim yeri, Bülent Ecevit Caddesi’ndeki TTK Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler