1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK 3 bin 15 ton malzeme taşıtacak

TTK 3 bin 15 ton malzeme taşıtacak

Enerji Günlüğü – TTK, Genel Müdürlüğün ve işletmelerin ihtiyacı olan 3.015 ton malzemenin taşınması işi için ihale düzenleyecek. Türkiye...

TTK 3 bin 15 ton malzeme taşıtacak

Enerji Günlüğü – TTK, Genel Müdürlüğün ve işletmelerin ihtiyacı olan 3.015 ton malzemenin taşınması işi için ihale düzenleyecek. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, müessese müdürlüklerinin ve genel müdürlüğe bağlı diğer birimlerin ihtiyacı olan 3.015 ton malzemenin nakli işini yaptırmak üzere, açık ihale usulüyle ihale düzenleyecek. 

3.015 ton malzeme TL/(kmxTon) fiyatlandırma birimiyle fiyatlandırılacak ve istekliler tekliflerini Türk Lirası olarak verecekler. Ödemeye esas para birimi de yine Türk Lirası olacak.

İhale 06 Kasım 2018 günü, saat 15.00’te TTK Satınalma Daire Başkanlığı, Zonguldak adresinde yapılacak ve ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecekler. 

İhale konusu iş 02 Ocak 2019 tarihinde başlayacak ve 31 Aralık 2019 tarihinde tamamlanmış olacak. 

İstekliler ekonomik, mali, mesleki ve teknik yeterliliklerine ilişkin belgeleri ibraz edecekler. İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

İhale evrakı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125,

Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Cd.), 19. Sokak, No: 22, Bahçelievler, Ankara adreslerinde ücretsiz görülebilecek ve 200 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Taşkömürü

Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. 

Önceki ve Sonraki Haberler