1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK 3361 adet kelepçe ve sapan satın alacak

TTK 3361 adet kelepçe ve sapan satın alacak

Enerji Günlüğü – TTK 27 kalemde toplam 3361 adet muhtelif kelepçe ve sapan malzemesi satın alacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 27 kalem kelepçe...

TTK 3361 adet kelepçe ve sapan satın alacak

Enerji Günlüğü – TTK 27 kalemde toplam 3361 adet muhtelif kelepçe ve sapan malzemesi satın alacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 27 kalem kelepçe ve sapan malzemesi olmak üzere toplam 3361 adet malzeme alımı için açık ihale usulüyle ihale düzenleyecek. 

İhale konusu malzemenin 30 takvim günü içinde TTK Genel Müdürlüğü, Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı, Muayene ve Tesellüm işleri Şube Müdürlüğü, Tesellüm Ambarına teslim edilmesi gerekiyor. 

İhale 10 Ekim 2018 günü, saat 15.00’te, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı,  Zonguldak adresinde yapılacak. Firmaların teklifleriyle birlikte; kelepçelerin, uç kavislerinin ve sapanların ölçülerini gösterir tanıtıcı katalogları, üretici firmaya ait ISO 9001:2008 Kalite Sistem belgelerini vermeleri gerekiyor. 

Halat bağlama kelepçesi EN 13411-5 Tip B standardına uygun olarak dövme çelikten, kurt ağızlı, sağ sarımlı ve sertifikalı olması; gerek üzengilerin (somunları ile birlikte) ve gerekse kelepçe çenelerinin sıcak daldırma galvanizle kaplı olması gerekiyor. Kelepçe için teklif veren firmalar, bir adet kelepçe numunesini teklifle birlikte verecekler. Bütün ürünlerin malzeme ve imalat hatalarına karşı 1 yıl firma garantisi altında olacak.

İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek ve istekliler tekliflerini Türk Lirası olarak verecekler. Ayrıca istekliler, teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

İhale evrakı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 2, Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Cad.), 19. Sokak, No: 22, Bahçelievler, Ankara adreslerinde ücretsiz görülebilecek ve 30 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek.

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler