1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK 4 adet basınçlı havalı taşıma sistemi alacak

TTK 4 adet basınçlı havalı taşıma sistemi alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 4 adet basınçlı ve havalı taşıma sistemi satın almak için ihale düzenleyecek. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 4 adet...

TTK 4 adet basınçlı havalı taşıma sistemi alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 4 adet basınçlı ve havalı taşıma sistemi satın almak için ihale düzenleyecek. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 4 adet basınçlı, havalı, taşıma sistemi satın almak üzere, açık ihale usulü ile ihale düzenleyecek. 

İhale 05 Aralık 2018 günü, saat 15.00’te, TTK Satınalma Daire Başkanlığı, Zonguldak adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Mithatpaşa Mah., Bülent Ecevit Cad., No: 125, Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Cad.), 19. Sokak, No: 22, Bahçelievler, Ankara adresinde görülebilecek ve 150 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek.

İstekliler teklif edilen bedelin %3’den az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Mithatpaşa Mah., Bülent Ecevit Cad., No: 125, 67090, Zonguldak adresine elden teslim edilmesi veya iadeli, taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İhale yerli ve yabancı isteklilere açık olacak ancak yerli malı teklif eden istekliye %15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. İhale konusu malzemenin 150 gün içinde TTK Amasra Taşkömürü İşletme Müessesesi İş Sahası’na teslim edilmesi gerekiyor. Yabancı üstleniciler için sözleşme aşamasında bir teslim limanı belirlenecek. 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler