1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK 4 adet exproof elektrik motoru alacak

TTK 4 adet exproof elektrik motoru alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 4 adet exproof elektrik motoru satın alacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu, 1 kalem, 4 adet exproof elektrik motoru satın...

TTK 4 adet exproof elektrik motoru alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 4 adet exproof elektrik motoru satın alacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu, 1 kalem, 4 adet exproof elektrik motoru satın almak için açık ihale usulüyle ihale yapacak. 

İhale, 09 Ocak 2019 günü, saat 15.00’te, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No:125, Zonguldak adresinde yapılacak. 

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Mithatpaşa Mah., Bülent Ecevit Cad., No:125, Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7.Cadde, (Aşkabat Cd.), 19. Sokak, No:22, Bahçelievler, Ankara adreslerinde ücretsiz görülebilecek ve 150 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek. 

İhale yerli ve yabancı isteklilere açık olacak. Ancak yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin her bir kaleminde %10 oranında fiyat avantajı uygulanacak. Fiyat avantajından yararlanmak isteyen yerli malı teklif eden yerli istekliler, TOBB ya da TESK’e bağlı odalarca düzenlenmiş yerli malı belgesini teklif dosyasında sunacaklar.

İstekliler, ihale konusu malzemenin Grup-1 gazlı (metan) ortamlara uygunluğunu gösteren ve ihale tarihi itibariyle geçerli her türlü test belgesi ve sertifikalar ile ürünlerle ilgili katalogları da teklif dosyasıyla birlikte sunacaklar.

İhaleyi kazanan yerli yüklenici, en geç 180 takvim günü içerisinde ihale konusu malzemeyi, TTK Kozlu Taşkömürü İşletme Müessesesi’ne teslim edecek. İhale yabancı bir yüklenicide kalırsa, yine en geç 180 takvim günü içinde ihale konusu malzemeyi sözleşmede belirtilen teslim limanında teslim edecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar TTK, Satınalma Daire Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125, Mithatpaşa Mahallesi, 67090, Zonguldak adresine elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla aynı adrese gönderilmesi gerekiyor. 

İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler