1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK 4 kişiyi müfettiş yardımcısı olarak işe alacak

TTK 4 kişiyi müfettiş yardımcısı olarak işe alacak

TTK 4 kişiyi müfettiş yardımcısı olarak istihdam etmek için sınav yapacak.Enerji Günlüğü - TTK 2’si idari görevli, 2’si teknik görevli olmak üzere 4 kişiyi müfettiş yardımcısı olarak istihdam etmek için sınav yapacak.

TTK 4 kişiyi müfettiş yardımcısı olarak işe alacak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, Zonguldak ilinde kuruma bağlı Teftiş Kurulu Başkanlığında görevlendirmek üzere 4 kişiyi müfettiş yardımcısı olarak istihdam edecek. 

İşe alınacak olan 4 müfettiş yardımcısından ikisi idari görev üstlenecek; biri Maden Mühendisi biri de Elektrik Mühendisi olarak görev yapacak. Adayların ayrıca 01 Ocak 1988 veya daha sonraki, bir tarihte doğmuş olmaları gerekiyor. 

İdari müfettiş yardımcılığı için üniversitelerin en az 4 yıllık lisans eğitimi veren hukuk, iktisat, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinin birinden mezun olma; KPSS-48 puan türünden en az 80 puan almış olma ve başvuranlar arasında puan sıralamasında ilk 40 kişi arasında yer alma şartları aranacak. 

Teknik müfettiş yardımcılığı içinse üniversitelerin en az 4 yıllık lisans eğitimi veren maden mühendisi ve elektrik mühendisi yetiştiren fakültelerin birinden mezun olma; KPSS-1 puan türünden en az 80 puan almış olma ve başvuranlar arasında maden mühendisi kadrosu için ayrı, elektrik mühendisi kadrosu için ayrı olmak üzere puan sıralamasında ilk 20 kişi arasında yer alma şartları aranacak. 

e-Devlet platformu üzerinden online olarak yapılacak olan başvurular; 20 Şubat 2023 tarihinde başlayacak ve 03 Mart 2023 günü gece yarısına kadar devam edecek. Yazılı sınav 25 Mart 2023’te Zonguldak’ta yapılacak. Bu aşamada başarılı olan adaylar, daha sonra ayrıca ilan edilecek olan sözlü sınava tabi tutulacaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler