1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK 40 adet alarmlı çoklu gazölçer alacak

TTK 40 adet alarmlı çoklu gazölçer alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 40 adet alarmlı çoklu gazölçer cihazı satın almak üzere ihale düzenleyecek. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü,...

TTK 40 adet alarmlı çoklu gazölçer alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 40 adet alarmlı çoklu gazölçer cihazı satın almak üzere ihale düzenleyecek. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, 40 adet alarmlı çoklu gazölçer cihazı satın almak üzere, açık ihale yoluyla, ihale düzenleyecek. 

İhale konusu malzemenin teslim yeri, yerli yükleniciler için, TTK Muayene Komisyon Şube Müdürlüğü Tesellüm ambarı olacak. Yabancı yükleniciler için sözleşmede bir teslim limanı belirtilecek. Bütün malzeme, sipariş verildiği tarihten itibaren 120 takvim gününde teslim edilecek. 

İhale, 28 Kasım 2018 günü, saat 15.00’te, TTK Satınalma Daire Başkanlığı, Zonguldak adresinde yapılacak. 

İsteklilerin mesleki ve teknik yeterlilik belgelerini de ibraz etmesi gerekiyor. İstekliler ayrıca Muhtemel Patlayıcı Ortamda Kullanılan Teçhizat ve Koruyucu Sistemler ile İlgili Yönetmelik uyarınca, Avrupa Konseyince onaylanmış bir akredite kuruluş tarafından tanzim edilen, malzemenin grup-1 gazlı (metan) ortamlara uygunluğunu gösteren ve ihale tarihi itibariyle geçerli ATEX sertifikası ve AB Uygunluk Beyanı (EC Declaration of Conformity) belgelerini komisyona sunacaklar. 

İhale yerli ve yabancı isteklilere açık olacak ancak yerli malı teklif eden isteklilere %15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

İhale ecrakı, TTK Satınalma Daire Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, Mithatpaşa Mahallesi, 67090, Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cad. (Aşkabat Cad.), 19. Sok., No: 22, Bahçelievler, Ankara adresinde görülebilecek ve aynı adreslerden 30 TL karşılığında temin edilebilecek. 

Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar TTK Satınalma Daire Başkanlığı, Mithatpaşa Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125, 67090, Zonguldak adresine verilebilecek veya posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İstekliler teklif edilen bedelin % 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. 

Önceki ve Sonraki Haberler