1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK Amasra TİM için kalorifer kazanı alacak

TTK Amasra TİM için kalorifer kazanı alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), bir adet kalorifer kazanı satın almak üzere ihale düzenleyecek. Türkiye Taşkömürü Kurumu...

TTK Amasra TİM için kalorifer kazanı alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), bir adet kalorifer kazanı satın almak üzere ihale düzenleyecek. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Satınalma Daire Başkanlığı, Amasra Taşkömürü İşletme Müessesesi iş sahasında kullanmak üzere bir kalorifer kazanı satın almak için ihale düzenleyecek. 

İhale 17 Ekim 2018 günü, saat 15.00’te, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125, Zonguldak adresinde yapılacak.

İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, yerli malı teklif eden yerli firmaya %15 oranında fiyat avantajı uygulamak koşuluyla, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. 

İstekliler teklif edilen bedelin %3’den az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. 

İhale evrakı, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Mithatpaşa Mah., Bülent Ecevit Cad., No: 125, Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Cd.), 19. Sokak, No: 22, Bahçelievler, Ankara adresinde görülebilecek ve 30 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilmesi veya iadeli, taahhütlü posta vasıtasıyla gönderilebilecek. 

İhaleyi kazanan şirketin, kalorifer kazanını 60 takvim günü içinde teslim etmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler