1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK Amasra ve Armutçuk TİM için hizmet alacak

TTK Amasra ve Armutçuk TİM için hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, Amasra ve Armutçuk Taşkömürü İşletme müesseseleri stok sahalarında yapılacak...

TTK Amasra ve Armutçuk TİM için hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, Amasra ve Armutçuk Taşkömürü İşletme müesseseleri stok sahalarında yapılacak bazı işler için ihale açtı.

HER İKİ HİZMET İÇİN HİZMET SÜRESİ BİR YIL

TTK Genel Müdürlüğünün ilanına göre, TTK Amasra TİM stok sahalarına gelen ahşap maden direklerinin tahliye tasnif istifi müessese hızarlarında imalat safhalarından geçirilmiş veya geçirilmemiş tahkimat malzemelerinin ocak arabalarına ve/ veya kamyonlara yüklenmesi ve imalat malzemelerinin biçme-boylandırılması ile hızarlardan çıkacak talaşın satılması işi bir yıllığına açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Yine, TTK Armutçuk TİM stok sahalarına gelen ahşap maden direklerinin tahliye tasnif istifi müessese hızarlarında imalat safhalarından geçirilmeden veya geçirilerek tahkimat malzemelerinin ocak arabalarına ve/veya kamyonlara yüklenmesi ve imalat malzemelerinin biçilme-boylandırma ile hızar tezgahlarından çıkacak talaşın satılması işi bir yıllığınaaçık ihale usulü ile ihale edilecek.

İHALELER 18 KASIM 2013’DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

İhaleler, 18 Kasım 2013’de saat 15.00'de TTK Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı ZONGULDAK adresinde gerçekleştirilecek. İhalelerin şartname bedelleri 100,00 TL olarak belirlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler