1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK basınçlı havalı caraskal alacak

TTK basınçlı havalı caraskal alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olarak 2 kalem havalı basınçlı caraskal satın alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel...

TTK basınçlı havalı caraskal alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olarak 2 kalem havalı basınçlı caraskal satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, 2 kalem (12 adet) olmak üzere havalı basınçlı caraskal satın alımı için ihale açtı. İhaleye konu malzemeler sözleşmenin imzalanmasından sonra yerli yükleniciler tarafından 150 gün içinde TTK Genel Müdürlüğü Makine ve İkmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarına; yabancı yükleniciler tarafından ise 150 gün içinde sözleşmede belirtilen teslim limanına teslim edilecek.

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale 19 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 15.00’te TTK Satın Alma Daire Başkanlığında gerçekleştirilecek.

Yerli ve yabancı isteklilere açık olan ihalede kısmi teklif verilebileceği açıklandı.

İhaleye teklif verecek olanların satın almaları zorunlu olan ihale dokümanı TTK Satın Alma Daire Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesi’nde görülebilecek ve aynı adreslerden 100 TL karşılığı temin edilebilecek.

Konsorsiyumların teklif veremeyeceği ihalede verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olmak zorunda.

İstekliler ayrıca teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az oranda geçici teminat veren isteklilerin teklifleri ise değerlendirme dışı bırakılacak.

İsteklilerin tekliflerini en geç ihale saatine kadar İdare’ye ulaştırmış olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler