1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK batarya alacak

TTK batarya alacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olan 1 kalem traksiyoner ALSZ akümülatör bataryaları alımı için ihale düzenleyecek.Türkiye...

TTK batarya alacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olan 1 kalem traksiyoner ALSZ akümülatör bataryaları alımı için ihale düzenleyecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı, traksiyoner ALSZ akümülatör bataryaları alımı için açık ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı. 

Buna göre, 150 gün içinde Karadon T.İ.M. işyerine teslim edilmek üzere 1 kalem (10 Adet) traksiyoner ALSZ akümülatör bataryası alınacak. 

İhale, 20.04.2016 Çarşamba günü saat: 15.00'de Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 ZONGULDAK adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli - taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı  TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak ve TTK ANKARA Misafirhanesi 7. Cad.(Aşkaabat Cad.) 19. Sok. No: 22 Bahçelievler /ANKARA adresinde görülebilecek ve şartnameler 100.00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler