1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK bilyalı rulman alacak

TTK bilyalı rulman alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu 122 kalem bilyalı rulman satın alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olarak 122...

TTK bilyalı rulman alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu 122 kalem bilyalı rulman satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olarak 122 kalem bilyalı rulman alımı için ihale açtı. Firmalar ihaleye konu malzemeleri 90 günde Bülent Ecevit Caddesindeki TTK Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarına teslim edecek.

Açık ihale usulüne göre yapılacak ihale 27 Mart 2017 günü saat 15.00’te TTK Satınalma Dairesi Başkanlığında gerçekleştirilecek.

İdari Şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli isteklilere açık olan ihalede istekliler tekliflerini Türk Lirası olarak verecekler.

İhale dokümanı TTK Satın Alma Dairesi Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesinde görülebilecek ve 50 TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Konsorsiyumların teklif veremeyeceği ihale için verilen tekliflerin geçerlilik süresi 120 takvim günü olacak.

İsteklilerin tekliflerini en geç ihale saatine kadar İdare’ye ulaştırmış olmaları gerekiyor.

Alınacak rulmanların özellikleri ise şöyle belirtildi: Grup 1’de kayıtlı rulmanlar; SKF- RHP- FAG- INA- MRC- TORRİNGTON-TİMKEN marka veya dengi; grup 2’de kayıtlı rulmanlar ise GMN-STEYR-ORS-NACHİ-SNR-NSK-NTN-KOYO-KBC marka veya dengi olacak. Bilyalı rulmanların iç-dış bilezikleri ve bilyalarında kullanılacak rulman çeliği malzemesi 100 Cr 6 kalite, bilyalı rulmanlar TS 6269 standardına uygun olacak. Bu tip rulmanların TS 6269 standardına uygun olduklarına dair belge ise teklifle birlikte verilecek. Bilyalı rulmanların iç ve dış bileziklerinin sertlikleri 60-64 HRc arasında, bilya sertlikleri ise 62-67 HRc arasında olacak. Bilyalı rulmanların dış ve iç bilezikteki yuvarlanma yollarının ve dış yüzeylerinin yüzey pürüzlülük değerleri TS 6269’a, rulman toleransları ise ISO 492’ye uygun olacak.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler