1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK çelik hasır ve delme ekipmanları alacak

TTK çelik hasır ve delme ekipmanları alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile çelik hasır ve delme ekipmanları alacak.Türkiye Taşkömürü...

TTK çelik hasır ve delme ekipmanları alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile çelik hasır ve delme ekipmanları alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü muhtelif miktarlarda Çelik hasır (Hasır kama) ve Elektro Hidrolik Delici İçin Delme Ekipmanları (delme burgusu ve tarama matkapı) alım ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, TTK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Satın Alma Daire Başkanlığı, TTK Makine ve ikmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarına teslim edilmek üzere 13.000 adet Çelik hasır (Hasır kama) Makina ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarı na telim edilmek üzere 2 kalem delme ekipmanları satın alacak.

ÇELİK HASIR İHALESİ

Çelik hasır satın alım İhalesi 4 Mart 2014 Salı günü saat 15:00’daTTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler en geç ihale tarih ve saatine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/Ankara adreslerinde görülebilecek ve şartnameler 20,00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

DELME EKİPMANLARI İHALESİ

Delme ekipmanları satın alım ihalesi 27 Şubat 2014 Perşembe günü Saat 15.00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler en geç ihale gün ve saatine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 Bahçelievler/Ankara adreslerinde görülebilecek ve şartnameler 20,00 TL. karşılığı aynı adreslerden satın alınabilecek. İhale dokümanı kargo yoluyla da satın alınabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler