1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, çeşitli mal ve hizmet alımları ihale edecek

TTK, çeşitli mal ve hizmet alımları ihale edecek

Enerji Günlüğü – TTK, 20 kalem muhtelif sac, 9 kalem TH 34 geçmeli ve GI 140 çelik tahkimat bağlantı elemanları ve toplam 8 bin adet çift zincirli konveyör...

TTK, çeşitli mal ve hizmet alımları ihale edecek

Enerji Günlüğü – TTK, 20 kalem muhtelif sac, 9 kalem TH 34 geçmeli ve GI 140 çelik tahkimat bağlantı elemanları ve toplam 8 bin adet çift zincirli konveyör oluğu döküm kayıtlı profili satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü çeşitli mal ve hizmet alımı yapacağını duyurdu. Buna göre, TTK, 20 kalem muhtelif sac, 9 kalem TH 34 geçmeli ve GI 140 çelik tahkimat bağlantı elemanları ve toplam 8 bin adet çift zincirli konveyör oluğu döküm kayıtlı profili alım işlerini ihale edecek.

20 KALEM MUHTELİF ÇELİK SAC

İhale, 21.05.2018 tarihinde saat 15:00’da TTK Satın Alma Daire Başkanlığı’nda yapılacak. Teklifler ihale tarihi ve saatine kadar elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilecek. İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. İhale dokümanı, TTK Satın Alma Dairesi Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesinden ücretsiz görülebilecek ve yeni aynı adreslerden 150 TL karşılığında temin edilebilecek. Verilen tekliflerin geçerlilik süreleri en 120 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

TAHKİMAT BAĞLANTI ELEMANI VE ÇİFT ZİNCİRLİ KONVEYÖR

İhaleler, 14.05.2018 tarihinde saat 15:00’da TTK Satın Alma Dairesi Başkanlığında yapılacak. Teklifler elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İhale dokümanları, TTK Satın Alma Dairesi Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesinden ücretsiz görülebilecek ve yeni aynı adreslerden 150 TL karşılığında temin edilebilecek. İhaleler, ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İstekliler, teklif edilen bedellerin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Konsorsiyumlar ihalelere teklif veremeyecek. Verilen tekliflerin geçerlilik süreleri en 120 takvim günü olacak.

Enerji Günlüğü

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler