1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK çift zincirli konveyör redüktör yedekleri alacak

TTK çift zincirli konveyör redüktör yedekleri alacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Taş Kömürü (TTK) Genel Müdürlüğü 28 kalem Çift Zincirli Konveyör (ÇZK) redüktör yedekleri alacak.TTK Genel Müdürlüğü,...

TTK çift zincirli konveyör redüktör yedekleri alacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Taş Kömürü (TTK) Genel Müdürlüğü 28 kalem Çift Zincirli Konveyör (ÇZK) redüktör yedekleri alacak.

TTK Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan bir adet hizmet alımı için ihale düzenleyeceğini duyurdu. İhale kapsamında TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı tarafından 28 kalem ÇZK redüktör yedekleri alacağını duyurdu. İhale 11 Nisan 2018 tarihinde saat 15:00’da TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı’nda yapılacak.

İhale dokümanı TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesi’nde görülebilecek 30 TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını almaları zorunlu. Teslim tarihi işe başlanmasından itibaren 75 takvim günü olacak. İhale ekonomik açıdan en avantajlı teklif eş çalışan malzemeler için toplamda en düşük, diğer malzemelerde en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

Teklifler, ihale tarihi ve saatine kadar TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı’na elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta ile gönderilebilecek.

İsteklilerden, teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat vermeleri isteniyor. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 gün olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler