1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, ÇZK paleti satın alacak

TTK, ÇZK paleti satın alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, 12 bin adet ÇZK paleti satın alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü...

TTK, ÇZK paleti satın alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, 12 bin adet ÇZK paleti satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı, 12 bin adet ÇZK paleti satın alınması için ihale açtı. İhaleye konu malzemeler işe başlanmasını müteakip 75 gün sonra TTK Makine ve ikmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarında teslim edilecek.

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale 14 Mart 2017 günü saat 15.00’te TTK Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığında gerçekleştirilecek.

İhaleye teklif verecek olanların satın almaları zorunlu olan ihale dokümanı TTK Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesinde görülebilecek ve 20 TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Konsorsiyumların teklif veremeyeceği ihalede verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olacak.

Şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli isteklilerin katılabileceği ihale için isteklilerin tekliflerini en geç ihale saatine kadar İdareye ulaştırmış olması gerekiyor.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler