1. HABERLER

  2. İHALELER

  3. TTK elektrik malzemeleri alacak

TTK elektrik malzemeleri alacak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ihtiyacı olan 4 kalem elektrik malzemeleri alımı için ihale düzenleyecek.

TTK elektrik malzemeleri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ihtiyacı olan 4 kalem elektrik malzemeleri alımı için ihale düzenleyecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı, ihtiyacı olan 4 kalem elektrik malzemelerinin satın alımı için ihale düzenleyeceğini duyurdu. Bugünkü Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre, açık ihale yöntemiyle yapılacak ihalede 265 bin adet plastik kablo bağı (762 x 9 mm), 69 bin adet plastik kablo bağı (1000 x 12,5 mm), 60 bin metre lağım irtibat kablosu (0,30 mm2 YV) ve 36 bin metre lağım ateşleme kablosu (0,50 mm2 YV) satın alınacak. 

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Zonguldak adresinde 11 Ocak 2021 tarihinde saat 15.00’da yapılacak. İhaleye katılma koşullarını taşıyan isteklilerin bu tarih ve saate kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. 

İhaleyi kazanan şirketin ürünlerin teslimatını en geç 90 gün içinde TTK Genel Müdürlüğü Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği ambarlarına yapması gerekiyor. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler