1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK elektrikli motor gövdesi imali alacak

TTK elektrikli motor gövdesi imali alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) , 18,5 ve 37 kW’lık 2 kalem elektrikli motor gövdesi imali alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu, bir...

TTK elektrikli motor gövdesi imali alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) , 18,5 ve 37 kW’lık 2 kalem elektrikli motor gövdesi imali alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu, bir adet hizmet alımı ihale edeceğini duyurdu. Buna göre TTK, 18,5 ve 37 kW’lık 2 adet kalem elektrikli motor gövdesi imali alacak.

İhale, 18.04.2018 tarihinde saat 15:00’da TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı’nda yapılacak. İhale dokümanı ihalenin adresinde görüleceği gibi 30 TL karşılığı aynı adresten temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu.

Teslimat, TTK Genel Müdürlüğü Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarına işe başlanmasına müteakip 75 gün içinde yapılacak.

Teklifler, en geç 18.04.2018 tarihi saat 15:00’a kadar TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı’na  elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta ile de gönderilebilecek. İstekliler teklif bedelinin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren 120 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler